Egyedi fizetési módok

Érdemes az önkiszolgáló autómosó berendezés kiválasztása előtt mérlegelni azt a kérdést, hogy a 10-15 évre szóló befektetésünk vajon a 10. életévében is modernnek számít-e majd? Korántsem biztos. Egy hosszú távon is versenyképes kézi mosó építésénél a fizetési módok fejlődését sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Aki ma kispórolja az új technológiákat, az holnap után lemarad a versenyben.

A kereskedelemben dolgozók már jól tudják, de magánemberként a napi vásárlásoknál a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, hogy készpénzes fizetés egyre inkább háttérbe szorul, és helyét a bankkártyás, ezen belül is a PayPass bankkártyás fizetés veszi át. Vajon az autómosó iparág majd hősiesen ellenáll a fejlődésnek és 5-6 év múlva is mindenki érméket szeretne majd bedobálni? Nem valószínű.

A BKF-nél idejében felismerték az új tendenciák jelentőségét, és a Magyarországon tevékenykedő autómosó forgalmazók közül elsőként integrálták önkiszolgáló berendezésibe a közkedvelt PayPass fizetési terminált.

Hogy működik?

A PayPass funkcióval ellátott bankkártya a hagyományos bankkártyáknál egy fontos funkcióval többet tud: érintés nélküli módban is használható, így minden eddiginél gyorsabban lebonyolíthatod vele a kis összegű (5000Ft alatti) fizetéseket. A tranzakció engedélyezéséhez elegendő a kártyát 2-3 cm távolságban a terminál elé helyezni. Se PIN kód, se kártyalehúzás nem kell.

 

Öt előny, amit a PayPass technológia biztosan ad az autómosódnak:

  1. Többet költő ügyfeleket, több profitot
  2. Készpénz mozgatásával / átváltásával járó munkaidő és költségek csökkenését
  3. Jelentős versenyelőnyt (számold össze, hány konkurensednek van)
  4. Elégedettebb, hűségesebb mosó ügyfeleket
  5. Egyediséget
paypass mont

 

A sztenderd zseton és érmefogadó mellett további elérhető fizetési módok:

  • Memóriakulcs / memóriakártya
  • Bankjegy elfogadó
  • Normál bankkártya
  • Törzsvásárlói kártya